بانک اس ام اس و سرگرمی - نقد و بررسی بازی ارتش تاریکی

بانک اس ام اس و سرگرمی
ویدئو های طنز,اس ام اس,جک و لطیفه,مطالب باحال
درباره وبلاگ

سلام.هدف از ساخت این وبلاگ سرگرمی شما بوده و برای بهتر شدن این وبلاگ خواهشمندیم نظرات,پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال کنید.

مدیر وبلاگ : سامان
نویسندگان

مهم ترین تغییری كه در The Darkness II به چشم می آید، رنگ بندی جدید آن است. جالب اینجاست كه وجود این رنگ نه تنها ضربه ای به بازی نزده، بلكه شما بعد از انجام آن متوجه می شوید که چقدر برای این بازی لازم بوده است. Digital Extremes به ریشه های The Darkness بازگشته و رنگ های بامزه ای مثل آبی غلیظ، سبز و قرمز را به آن اضافه كرده و اگر از نزدیك نگاه كنید، خطوط Cel-Shaded را در همه جای آن مشاهده می كنید. نسخه قبل، بخش چندنفره خوبی نداشت، ولی Digital Extremes اینبار كار بزرگی با این بخش انجام داده است. یكی از بخش های بازی Vendetta نام دارد كه جدا از بخش Campaign است و با Co-op چهار نفره بازی می شود و داستان آن با ماجرای جكی (Jackie) در داستان اصلی در موازات حركت می كند.

Vendetta كوتاه است و شما می توانید در ابتدای آن یكی از چهار كلاس مختلف بازی را انتخاب كنید. این بخش ها Ranged ،Melee ،Healer و Tank نام دارند كه هر كدام سلاح های مختص خود را دارند و به صورتی از نیروی Darkness بهره برده اند. شخصیت های این بخش هم خیلی جالب هستند. جیمی ویلسون (Jimmy Wilson) بیشتر شبیه به دارت بازها است و شوشانا (Shoshanna) یك مأمور زن اسرائیلی است كه از یك شاتگان بسیار قوی استفاده می كند كه اسم آن هم شوشانا است. اینوگامی (Inugami) یك سامورایی است كه شمشیر زیبایی دارد.

جی پی دوموند (JP Dumond) یك سیاه پوست است كه صدای خوبی هم دارد. تمامی كلاس ها یك ویژگی خاص دارند. هر كدام از آن ها توانایی خاصی در نابود كردن و یا كار با اسلحه دارند. مثلاً ویلسون یك تبر دارد كه Dark Axe نام دارد و شما می توانید آن را به سمت دشمن پرتاب كنید و همانند بومرنگ دوباره آن را در دست بگیرید (خیلی شبیه به Dark Sector بازی قبلی Digital Extremes) شمشیر اینوگامی هم بد كار نمی كند و خیلی راحت دشمنان را نصف می كند.

دوموند هم یك عروسك Voodoo دارد كه با استفاده از آن حساب دشمنان را، حتی در فواصل دور می رسد. شاتگان شوشانا هم از نیروهای Darkness استفاده می كند. هر شخصیت یك درخت استعداد دارد كه می توانید با جمع آوری Darkness Essence از اجساد دشمنان این استعدادها و قدرت ها را ارتقاء دهید. مثلاً دوموند با ارتقاء دادن می تواند یك گردآب ایجاد كند و تمام دشمنان را به داخل آن بكشد و یا شوشانا قابلیتی بدست می آورد كه طی یك مدت خاص دیگر نیازی به خشاب گذاری نخواهد داشت. Essenceها دقیقاً همان XPهای خودمان هستند كه نكته خوبی برای تشویق شما برای كشتن بیشتر است!

به طور مثال كشتن های جالب و یا Headshot كردن Essenceهای بیشتری را در بر خواهد داشت و یا به طور مثال كشتن از نزدیك می تواند امتیاز خیلی خوبی برای شما داشته باشد. شلیك با اسلحه ها خیلی جذاب است و پر از حركت و فلش های حاصل از شلیك است. طوری كه حتی می توانید بی خیال قدرت های Darkness شوید و بازی را مثل یك تیراندازی معمولی پیش ببرید. مراحل، كوتاه و خیلی خشن هستند و وقتی همه را در یك محیط كشتید، می توانید وارد محیط بعدی شوید. شما می توانید این بخش را تنها هم بازی كنید، ولی وقتی آن را روی درجه سختی بالا بگذارید، واقعاً به چندنفر دیگر برای Co-op بازی كردن نیاز پیدا می كنید.

باید حواستان باشد كه خیلی با احتیاط حركت كنید و این را بدانید كه هر منبع الكتریسیته می تواند شیاطین داخلی شما را نابود كند. نكته خوب این بخش، این است كه داستان هم دارد، ولی مراحل اول آن بیشتر جنبه آشنایی دارد و در ادامه بیشتر به داستان پرداخته می شود. در حقیقت این بخش همان Horde معروف است كه خیلی جالب كار شده و مضامین جدیدی هم دارد.  The Darkness II در بخش چندنفره و Co-op هم بازی بسیار زیبایی است كه می توانید با دوستان خود آن را تجربه كنید و از رنگ های دوست داشتنی و خشونت سنگین آن لذت ببرید!

نوع مطلب :

امکانات جانبی

بالای صفحه